Art of Breathing 6-8 december 2019

“Het voelt alsof ik een enorme energieboost heb gekregen! Ik voel me na de cursus een beter, liefdevoller mens en een stuk relaxter. Het lijkt of ik mezelf heb teruggevonden: het is net of ik gereset ben. Ik slaap weer goed en diep, heb dagelijks meer energie en meer helderheid in mijn hoofd en de oefeningen geven mij in korte tijd mijn innerlijke rust weer terug. Heerlijk!” (Patrick, cursist Art of Breathing training Haarlem)
In de Art of Breathing training worden krachtige ademtechnieken aangeboden die stress, negatieve gedachten en emoties sterk verminderen, natuurlijke slaappatronen herstellen, hart- en hersenfuncties verbeteren en ons gedurende de dag helpen om tegelijkertijd gefocust en ontspannen te blijven.
De Sudarshan Kriya is een unieke ademtechniek die u moeiteloos voorbij gedachten en gevoelens brengt naar een staat van innerlijke rust. U laat opgeslagen spanningen los en ervaart een rust dieper dan slaap. Na de beoefening van deze techniek ervaart u heldere alertheid, ruimte en rust in uw hoofd en voelt u zich weer evenwichtig, kalm en energiek.
U heeft geen yoga- of meditatie-ervaring nodig om dit te bereiken. Heeft u reeds Mindfulness gedaan, dan zal de cursus uw meditatie merkbaar verdiepen. Daarnaast krijgt u essentiële en praktisch toepasbare inzichten aangereikt, zodat u effectiever met uw gedachten en gevoelens leert omgaan.

Masterclass Vitaliteitsmanagement

Wanneer we onze tijd effectief managen, wil dat nog niet zeggen dat we voldoende energie en kwalitatieve aandacht hebben voor waar we mee bezig zijn.

De kunst van herstel

Vitaliteit, leiderschap en zelfs ons persoonlijk geluk zijn allen geworteld in het behouden van een vitale balans tussen activiteit en herstel. Weten op welk moment herstel in te bouwen, wanneer actief te zijn en in welke mate is wijsheid.
Hoe beter en regelmatiger ons herstel des te groter ons vermogen om optimaal en duurzaam te presteren. Kwalitatieve oplaadmomenten kosten niet veel tijd met de juiste technieken.

Nieuwe gedragroutines

Duurzame verandering begint bij jezelf. Kleine, maar essentiële aanpassingen gedurende de werkdag of werkweek zijn veelal voldoende om positieve en cumulerende effecten ten aanzien van vitaliteit en productiviteit teweeg te brengen.