Robert Knol

Als voormalig Olympisch atleet en consultant heb ik aan den lijve ervaren wat de kicks en kosten zijn van het jarenlang op je top presteren. Een uiteindelijke burn-out was 25 jaar geleden het startsein van een reis in zelfonderzoek en bewustwording. Deze reis heeft geleid tot een heldere visie op een succesvol, vitaal en gelukkig leven.
Ik heb ik mij verdiept in wetenschappelijke inzichten en strategieën op het gebied van Performance Management en ben daarnaast ademtrainer en yogaleraar. In de laatste 20 jaar heb ik, als professional en als vrijwilliger, krachtige adem-, meditatie- en ontspanningstechnieken tezamen met praktisch toepasbare kennis over de werking van de geest met meer dan 5000 mensen gedeeld in workshops en trainingen.
Als executive leadership coach help ik de laatste jaren leiders en teams in het succesvol herstellen van hun balans tussen presteren en herstellen, het vergroten van hun energiecapaciteit en herstelvermogen en het duurzaam presteren zonder dat dit ten koste gaat van wat werkelijk belangrijk is hun leven.
Als trainer heb ik programma’s verzorgd voor bedrijven als ABN AMRO, Topsport Amsterdam, Shell, Stichting Sporttop, Pharmalead, NAM, Gemeente Wieringermeer, Stedin en Unilever.