YOGA VOOR MANNEN

Yoga helpt mannen hun lichaam en geest succesvol te managen. Deze yogalessen geven inzichten, oefeningen en bovenal ervaringen die fundamentele sleutels zijn tot duurzaam onder druk kunnen presteren, gezondheid, levensbalans en persoonlijk geluk.
Deze introductiecursus helpt mannen hun lichaam en geest succesvol te leren managen. De cursus geeft inzichten, oefeningen en bovenal ervaringen die fundamentele sleutels zijn tot duurzaam onder druk kunnen presteren, gezondheid, levensbalans en persoonlijk geluk.
Iedereen kan yoga beoefenen
Yoga hoef je niet te kunnen, je kunt het wel ervaren. Eenvoudige, voor iedereen toegankelijke, lichaamshoudingen, ademtechnieken en ontspanningsoefeningen geven in korte tijd meer energie, maken het hoofd weer rustig en helder en geven een diepe fysieke en mentale ontspanning.
Mogelijkheden
Nieuwe data volgen spoedig. Neem bij interesse contact op met Robert.
Unieke locaties
De prachtig verbouwde monumentale bollenschuur op het Wilhelminapark 28, 2012 KC te Haarlem (inrit naar zaal en gratis parkeren tussen huisnrs 27 en 29)
Prachtige ruimte in uniek houten gebouw middenin natuur op de Spieringweg 913, 2136 LK te Zwaanshoek (5 min rijden van Heemstede en Hoofddorp, gratis parkeren)
Prijs
Les van 1,5 uur € 15. 10 lessenkaart € 135 (1 les gratis), geldig voor alle lessen. Meer informatie: info@meesterschapinvitaliteit.nl

BALANS TUSSEN WERK EN ONTSPANNING

Yoga is balans vinden tussen activiteit en rust, ontspanning vinden en behouden tijdens de dagelijkse inspanningen. Yoga helpt ons niet alleen in korte tijd te herstellen, het geeft ons ook de helderheid, de rust en het onderscheidingsvermogen die we dagelijks nodig hebben om effectief en creatief te kunnen werken. Yoga helpt ons vrijer te blijven van stress en geeft ons de juiste gedachten op het juiste moment.
Voordelen
√ Diepe fysieke en mentale ontspanning
√ In korte tijd leren herstellen en opladen
√ Energie, vitaliteit en prestatievermogen verhogen
√ Verbeterde balans tussen werkzaamheden en ontspanning
√ Toename van mentale focus, alertheid en helderheid
√ Bewust bewegen en soepeler lichaam
√ Makkelijker en dieper slapen
√ Makkelijker omgaan met dagelijkse eisen en stress
De oefeningen die je leert verbeteren daarnaast de spijsvertering, bloedcirculatie, het immuunsysteem en de functies van neurologische en endocriene organen.
Introductiecursus
  • Mogelijkheid: maandagen 14,21 en 28 januari 2019 van 18.15 uur tot 19.45 uur
Andere data en tijden zijn in overleg mogelijk.
Cursuskosten € 39.
Inschrijven: info@meesterschapinvitaliteit.nl